Hypotheken

Om van het leven te genieten, is het van belang dat alles op financieel gebied goed geregeld is. De Bruine Hypotheken is sinds 1998 actief in de financiële dienstverlening.

Ons kantoor is gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van uw financiële zaken op basis van onze ervaring en deskundigheid en uw persoonlijke voorkeur.   

Tevens is het actuele aanbod gebaseerd op alle hypotheekverstrekkers en financiële instellingen in Nederland. Een goede afstemming op uw persoonlijke situatie en wensen kan resulteren in lagere maandlasten en voorkoming van overbodige lasten.

Het afsluiten van een hypotheek is vaak de aanleiding om het financiële plaatje en de toekomstverwachtingen te bekijken. Financiële planning is het opstellen en uitvoeren van een financieel plan, waarin alle financiele voorzieningen zoals verzekeringen, pensioenregeling, hypotheek, beleggingen en leningen opgenomen zijn. Van belang is deze zaken in onderlinge overeenstemming te brengen om zodoende een optimaal financieel plan te kunnen realiseren.

Ontwerp & realisatie: Nilsson